08:30

Arameisk-Syrianska IF 1

Referat: Huddinge IF P08:3-2 - Arameisk-Syrianska IF 1

Dagens division 4 match var returmötet mot Arameisk-Syrianska IF på ett lite morgonkyligt Källbrinks IP.
Det blev en mycket jämn tillställning, precis som det ska vara i fotbollsmatcher. I den första perioden har båda lagen en hel del fina lägen att göra mål på men det var endast bortalaget som lyckades att förvalta ett av de lägena, så ställningen var 0-1 efter första perioden. I den andra perioden lyckas gästerna att utöka ledningen till 0-2 men vi lyckas kvittera genom Peter Russom innan periodens slut. I den tredje perioden utökar gästerna ledningen till 1-3 men vi lyckas att reducera på ett friläge genom Simon Concha och kvittera genom Denniz Cakir Gustavsson. Därefter böljar matchen fram och tillbaka, men tyvärr så lyckas Arameisk-Syriansk att göra 3-4. Vi lyfter upp laget och Denniz Cakir Gustavsson lyckas att kvittera igen men domaren dömde att det var offside. Ibland är marginalerna väldigt små och idag var de inte på vår sida.

Slutresultatet blev Huddinge IF - Arameisk-Syrianska IF 3-4.

Grönt kort: Elias Eriksson

Gult kort: Ömer Sari

Målen: Peter Russom 1, Simon Concha 1, Denniz Cakir Gustavsson 1